Conferința PRACTIC MF 2017, Băile Herculane

  • PRACTIC MF Ediția a XVIII-a:
  • Organizator: Houston NPA, www.houston.ro
  • Coordonator științific: Profesor Univ. Doctor Nicolae Calomfirescu
  • Parteneri: Colegiul Medicilor Caraș-Severin
  • Moderator: Dr. Alin Popescu

Ediția a XVIII-a a Practic MF este organizată de compania de comunicare medicală Houston NPA. Această ediție a fost dedicată medicilor de familie din județele: AR, CS, DJ, HD, GJ, MH, OT și TM.
 
Pe parcursul celor 2 zile de lucrări, suntem mândri să vă anunțăm că simpozionul a reunit peste 150 de participanți, confirmând faptul că seria de eveniment Practic MF a ajuns să fie considerat un proiect important pe piața manifestărilor dedicate medicilor de familie din România.

În cadrul Practic MF fiecare medic are acces la informații care se vor demonstra utile în
practica medicală curentă, fie că acestea abordează o problemă de legislație, de management al cabinetului, explică modele terapeutice sau prezintă informații despre afecțiuni.

“Cu ocazia acestui eveniment, a debutat încă un an de Practic MF. Un an în care vom cunoaște cu siguranță lectori de excepție, în care vom colabora cu companii farma care susțin cu adevărat informarea medicală, în care vom întâlni medici de familie minunați care acordă încredere formatului nostru de conferință, în care ne vom reîntâlni cu participanți din toată țara care ne-au fost alături încă de la prima ediție şi pentru asta le mulțumesc tuturor! Din opiniile trimise către noi post-eveniment ne-am bucurat să descoperim că ne-am atins obiectivele pentru acest prim Practic MF din 2017: să nu plictisim, să creștem gradul de interactivitate, să ne adaptăm şi mai mult la ceea ce își doresc participanții, să venim cu idei originale şi mai ales, să se simtă prin
tot ceea ce facem respectul şi aprecierea faţă de munca medicului de familie!”,
a declarat Dr. Maria Szerac, CEO Houston NPA.


Publicat: