Proiect “Orchestra”

Institutul Național de Sănătate Publică vă invită să vă alăturaţi studiului ORCHESTRA “Conectarea cohortelor europene pentru creşterea răspunsului comun și eficient la pandemia SARS CoV-2”.

Acesta este un proiect de cercetare internațional ale cărui rezultate vizează combaterea pandemiei COVID-19, este condus de Universitatea din Verona, Italia, implică 26 de parteneri din 15 țări (Argentina, Belgia, Brazilia, Congo, Franța, Gabon, Germania, India, Italia, Luxemburg, Olanda, România, Slovacia, Spania, Venezuela) și este finantat prin programul de cercetare și inovare al Uniunii Europene Orizont 2020 în cadrul Planului de acțiune ERAvsCORONA.

Mai multe detalii puteti găsi aici: www.orchestra-cohort.eu

România participă la proiect prin Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP). Proiectul se adresează personalului din domeniul sanitar și obiectivele principale sunt: investigarea riscului infecției cu SARS-CoV2 și evaluarea impactului pandemiei COVID-19 asupra sănătății. Pentru a putea urmări evoluția acestor indicatori și efectele măsurilor de prevenire asupra calităţii vieții și muncii dumneavostră am elaborat un chestionar de tip grilă care se poate completa în cel mult 15 minute. Rezultatele obținute ne vor permite să fundamentăm în viitor măsuri de protecție mai adecvate pentru cei care sunt în prima linie a combaterii epidemiilor.

Toate răspunsurile și datele dvs. de contact vor fi tratate în deplină confidențialitate, vor fi utilizate numai în scopuri de cercetare și vor fi stocate în condiții de siguranță, cu acces restricționat. Studiul are avizul Comitetului de Etică a Cercetării al INSP Bucureşti. Mai multe informații despre modul în care vor fi utilizate răspunsurile dvs. puteți cere aici: dpo@insp.gov.ro  

Vă invităm să răspundeți la chestionarul online accesând link-ul de mai jos.

https://www.surveymonkey.com/r/proiect-orchestra

APRECIEM ÎN MOD DEOSEBIT CĂ ACCEPTAŢI SĂ PARTICIAȚI LA ACEST PROIECT ŞI VĂ MULŢUMIM PENTRU IMPLICARE!


Publicat: