Reviste medicale

Editura medicală Amaltea.

Ne bucuram sa ii invitam pe medici sa se aboneze la revistele medicale publicate de Editura Amaltea, revenind cu urmatoarele informatii.

Toate aceste reviste medicale sunt creditate cu cate 10 puncte EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania, fiind indexate BDI si incadrate CNCSIS B+:

  • Revista Medicala Romana – http://RMJ.com.ro
  • Revista Practica Medicala – http://RJMP.com.ro
  • Revista Romana de Pediatrie – http://RJP.com.ro
  • Revista Romana de Neurologie – http://RJN.com.ro
  • Revista Romana de Reumatologie – http://RJR.com.ro
  • Revista Romana de Boli Infectioase – http://RJID.com.ro

Aceste reviste reprezinta o modalitate prin care medicii pot acumula puncte EMC, necesare practicii medicale, dar vin si in ajutorul doctoranzilor, cadrelor didactice, indrumatorilor si medicilor specialisti care doresc sa publice articole stiintifice.

Abonatii primesc 10 credite/abonament, iar autorii pot acumula 80 de credite EMC/articol. Astfel, pentru abonamente la toate cele 6 reviste medicale, medicii pot acumula pana la 60 de credite EMC/an.

Pentru oricare dintre revistele mentionate mai sus, pretul unui abonament anual este de 40 EU (la cursul BNR din data abonarii). Un abonament ofera 4 numere consecutive ale revistei respective, si un certificat cu 10 credite EMC (nominal, cu o serie anuala unica). Certificatul se transmite prin e-mail, in format electronic (pdf).

Pentru abonare, va rugam sa accesati site-ul: http://abonamente.medica.ro/

Pentru detalii va rugam sa accesati site-ul fiecarei reviste in parte, sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0742.155.511, sau pe adresa de e-mail: claudiu@empire.com.ro.


Publicat: